U trendu

Nedostaje joj materinstvo: Amerikanka svakog dana doji svog dečka! (video)

Iako je rodila dete pre 20 godina, Amerikanka Dženifer Malford shvatila je da joj silno nedostaje materinstvo u svim početnim oblicima, te je upitala svog dečka da li bi pristao da ga ona svakodnevno doji.

Što je još bizarnije, Bred Leson prihvatio je ovo tako da je njihov odnos dobio novu dimenziju, piše Njujork post.

„Čitala sam o vezi koja se stvara dojenjem. To je veza koja ne može biti jača, a s obzirom da jako volim kada mi diraju moje grudi, i tokom seksa, ali i onako, usput, odlučila sam da pokušam i tako stvorim neraskidivu vezu sa svojim partnerom“, rekla je Malfordova.

Ipak, čitaoci su u prvi mah ostali zbunjeni kako je Bred dobijao mleko od Dženifer kada nije trudna?

Njujork post objašnjava da je ona u početku tražila od dečka da „povlači na suvo“, ne bi li telo dobilo signal da treba da podstakne proizvodnju mleka.

„U početku je bilo dosta teško. Trebala sam da dojim Breda na svaka dva, tri sata, a u toku noći sam imala mnogo nedoumica jer je on tako čvrsto i lepo spavao. Ipak, on bi počeo da se budi i sisajući moju dojku, ponovo se uspavljivao. Da bi mleko krenulo iz mene, konzumirala sam svakakve namirnice. Bred je pristao na ovo jer smatra da će mu mleko od mene pomoći u treninzima i u teretani. Za sada ne želi da ga dojim napolju. Malo mu je neprijatna ta ideja. Ako bude želeo, tu sam“, rekla je ponosno Dženifer Malford ostavivši čitaoce u čudu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar