Neka vam Univerzum ispuni želju u jednom danu, dovoljno je samo da uradite ovo

Ubrzano ostvarenje želje je moguće ako iskoristite prave tehnike vizualizacije, potrudite se, verujete u sebe i snagu Univerzuma. Iskoristite popularnu tehniku, odnosno ritual za ispunjenje snova i namera.

Pratite sledeće korake:

Prvi korak: napravite listu želja

Priprema za ritual zahteva vreme i strpljenje, ako želite Univerzumu da pošaljete prave vibracije, a san se već može ostvariti u toku dana – sve zavisi od vas Potrebni su vam dva lista belog papira, crvena koverta i crvena olovka. Najbolje je da ritual uradite u toku sledećeg punog ili mladog Meseca, odnosno pod uticajem moćne lunarne energije. Na beli list papira nacrtajte kolonu i napišite svoje želje. Počnite od onih za koje smatrate da je potrebno više uslova da bi se ispunile, pa završite sa onim jednostavnijim čije je ispunjenje moguće u bliskoj budućnosti. Kada je spisak spreman, precrtajte bilo šta što utiče na prisustvo drugih ljudi ili preformulišite rečenicu tako da se tiče vas lično.

Netačna formulacija: „Šef će prestati da mi daje najteže zadatke“.

Tačna formulacija: „Na poslu imam odlične odnose sa celim timom, uprava me ceni i redovno nagrađuje za trud.“

Ponovo pročitajte spisak i uslovno ga podelite na dva dela: stavite + ispred najvažnijih želja, a ostale precrtajte. Zatim treći put pročitajte listu želja i odaberite jednu od preostalih želja sa znakom plus. To bi trebalo da bude najvažnija želja u ovom trenutku.

Ostavite list sa strane. Uzmite drugi list i na njega lepo napišite svoju najdražu želju. Možete je ilustrovati zalepljenim sličicama na papir ili nacrtati nešto na njemu. Na primer, ako želite novu ljubav, možete nacrtati srce. Kada je sve spremno, pažljivo preispitajte svoju želju, proverite da li je sve napisano onako kako želite i započnite sa vizualizacijom.  Zamislite kako bi izgledalo ostvarenje vaše želje. Vizualizujte je od početka do kraja, uključijući i sebe u tom svetu mašte, ali pokušajte i da probudite osećanja koje bi ostvarenje podstaklo. Preklopite list papira sa svojom željom, stavite ga u crvenu kovertu i odložite na tajno mesto koje ćete samo vi znati.

Drugi korak

Druga faza rituala za ostvarenje želja podrazumeva važan datum za vas. To može biti vaš rođendan, Nova godina, godišnjica venčanja ili bilo koji drugi značajan događaj u vašem životu. Što su datum ozbiljniji i srećniji, veća je snaga manifestacije želje. Ako se praznik poklapa sa prvim danom u mesecu, mladim Mesecom ili punim Mesecom, to je uglavnom idealno.

Tog dana otvorite koverat, pogledajte svoju želju, ako se ona jop uvek nije ostvarila, pa izgovorite pozitivne afirmacije:

Verujem da mogu sve i već sam na pola puta da to ostvarim.

Privlačim obilje, živim u njemu radosno i ispunjeno.

Spremna sam da mi se dogodi ono što želim.

Nakon toga savijte papir i nosite ga sa sobom, najbolje u novčaniku. Redovno ponavljajte afirmacije za ostavrenje želje i radite na njoj, a čuda su moguća samo ako u njih verujemo, piše objektiv.rs.

Ako ništa drugo, bar ćete se zabaviti u nadolazeće praznične dane.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.