Nemoralna ponuda: Milijarder joj ponudio 2 miliona dolara, glumica pobegla kada je čula njegove uslove

Deril Kac, kanadski milijarder dobio je lekciju da nije baš sve na prodaju. Kao u filmu „Nemoralna ponuda“ tajkun je udatoj ženi ponudio čak dva miliona dolara da spava s njim, ali razlika je bila u tome što je želeo da Brazilka Grejs Santo sa njim spava najmanje šest puta mesečno tokom godinu dana.

O svemu je saznao i muž atraktivne Brazilke, inače profesionalni kockar i prevarant kom su zatvorena vrata kazina širom sveta, a koji je odmah izračunao da im se više isplati da tuže milijardera i tako se dokopaju novca. Robert Ciprijani tvrdi da je Kac uništio njihovu reputaciju, dok on tvrdi da su optužbe lažne, zlonamerne i neutemeljene.

Prema Ciprijanijevim rečima, Kac se mesecima nabacivao njegovoj supruzi, a potom joj je na Havajima dao ponudu koju, kako je mislio, ne može da odbije. Ispostavilo se da je ipak mogla pa su pala još neka obećanja.

„Sa sobom je poveo rođaka koji je obećavao da će joj pomoći u glumačkoj karijeri, a taj je rođak stalno ponavljao da je Kac bogat i moćan“, ispričao je Ciprijani.

„Rekao je da mi može srediti dobru ulogu u nekom filmu, ali na kraju je priznao da mu je lakše da mi ponudi novac. Rekao je da se radi o milionima“, rekla je Santo.

Na njeno pitanje šta bi trebala da uradi za taj novac, Kac je jednostavno odgovorio: „Želim seks!“.

Santo je istrčala iz stana, ali to nije bio kraj.

„Čovek me opsedao. Mislim da je razlog zato što sam odbila njegove milione“, rekla je.

Kad se za nekoliko nedelja privatnim avionom vratio u Los Anđeles, pozvao je na večeru, na koju je ona otišla. Nadala se, kaže, da će joj pomoći u glumačkim vodama, ali razgovor je opet krenuo istim putem.

Izdrala se na njega da nije prostitutka i otišla, a sad se samo susreću na sudu, prenose mediji.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.