U trendu

Neodoljiva strelica

Žene Strelci su često plavuše svetlih očiju. Impresioniraju i izgledom i duhom. Skladno su građene i imaju jako lep ten. Sportski su tip devojke – po tome možete odmah prepoznati ženu Strelca.

Što se tiče njihovih dobrih osobina, imaju ih, naravno. One su uvek vesele i, što je najvažnije, to svoje pozitivno osećanje i shvatanje života i sveta oko sebe prenose i na svoju okolinu. Ipak, kao i svi ostali, Strelci imaju i poneku lošu osobinu, to jest, manu. Žene Strelci su nespretne, brzo im sve dosadi i stalno čeznu za novim događajima. Sve to ne čini ih baš preterano odanim prijateljicama.

U njihovom ljubavnom životu važi nekoliko pravila. Žene Strelci su realne i ljubav im se ne dešava tek tako lako. Ne trpe obaveze i odgovara im veza iz koje u svakom trenutku mogu da odu ako im se ne dopada. Više vole priče o životu i svetu oko njih, svetu koji ih okružuje. Takođe, žene Strelci često nisu u stanju da procene da li je njihova ljubavna veza ozbiljna ili samo prolaznog karaktera. Ipak, trebalo bi da pripaze, jer svojom nepromišljenošću mogu nekoga i da povrede.

Momci Strelci su slobodni i opušteni – to je ujedno i njihov životni moto. Sve devojke su samo njihove, a vole raznolikost. Oni su kao pčele koje idu sa cveta na cvet. Neodlučni su i da biste bolje privukli njihovu pažnju, najbolje je da ih ignorišete. Tada neće moći da vam odole – to je za njih izazov i tada su uhvaćeni u mrežu. Da biste zadržali Strelca, flertujte u njegovom prisustvu, naravno, diskretno, a onda mu se uvek iznova obratite.

Omiljene boje Strelčeva su sve nijanse ružičaste i purpurne. Ako ste rođeni u znaku Strelca, onda i vi pripadate ovoj grupici neodoljivih.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.