U trendu

Nepopravljivi romantičar

Džefa Skulmoskog od sada mogu da zovu i rob ljubavi. Razloga ima više, a jedan od njih je to što je on pomoću svog polja s usevima osvojio devojku svojih snova.
Džef Skulmoski, poljoprivrednik iz Kanade, došao je na ideju kako da na moderan način zaprosi svoju devojku, Dženi Tompson. U ovom slučaju od velike pomoći bila mu je pesma Džordža Kanjona. Reč je o pesmi pod nazivom "Neko je napisao reč ljubav na stalnom mestu." Čini se da je ta pesma bila prava inspiracija za Džefa.
Džef je svoju zamisao sproveo u delo. Bilo mu je potrebno čak pet sati da uz pomoć traktora i kultivatora ispiše reči: "Dženi, hoćeš li se udati za mene?". Reči je ispisao po već zasađenom polju.
Pošto je svako slovo dugačko u proseku 66 metara, njegov prijatelj koji ima avion prevezao je par preko polja kako bi ona mogla da pročita natpis.
Ipak, naporan farmerov rad na kraju se isplatio. Impresije su bile veličanstvene!
"Oduševljena sam. Ovako nešto zaista nisam očekivala", rekla je Dženi uz osmeh.
"Ruke su mi momentalno poletele ka licu. ‘Oh, Bože!’, bilo je sve što sam mogla da kažem, a on je onda pitao: ‘Da li to znači da?’ Odgovorila sam: ‘Naravno!’", ispričala je Dženi.
Srećni par planira da se venča na proleće, tačnije, u aprilu. Ostaje nam da vidimo da li će Džef i tada izvesti nešto spektakularno.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar