U trendu

Nepoznati

Koliko često razmišljate o seksu? Da li ste primetili da imate različita osećanja povezana za seksom, a koja zavise od toga koliko dobro poznajete svoju partnerku, da li ste zaljubljeni, imate li neke obaveze prema njoj ili ne.

Ležeran seks asocira na činjenicu da ne postoji obaveza prema partneru. Iako takav seks obično uključuje osećanje i brigu, ipak je koncentracija usmerena više na ono što se događa sada i tu. Uživanje je samo fizičko, bez emotivnih komplikacija karakterističnih za vezu. Seks sa strancem je po pravilu ležeran. Zašto se muškarci upuštaju u njega? Privlačnost je u nepoznatom. Tajanstvenost je vrelo uzbuđujuća. A i vi se možete prikazati u sasvim drugačijem svetlu, kao sasvim druga osoba, i ostvariti svoje brojne fantazije. Deo ležernog seksa je osećaj opasnosti. Muškarci to vole, kao što vole i da probaju zabranjeno voće. Adamova sudbina nije im dovoljno zastrašujuća.

Naprotiv, uzbuđenje povećava činjenica da je ležerni seks neprihvatljiv, da je to nešto loše i prljavo. Odmalena vas uče da budete verni, da ne švrljate okolo i da je seks po pravilu deo ljubavne veze, a ne nagona. E, baš zato vam se i dopada. Još nešto: kada reskiramo i osećamo strah, stimulišemo nervni sistem u mozgu. Disanje postaje brže, pritisak raste, adrenalin se puni.

A kada ste zaljubljeni? Stručnjaci za ljudske duše otkrivaju da je biohemijsko stanje zaljubljenosti vrlo slično opsesivno kompulzivnom poremećaju. Tada je vaša želja da budete u blizini voljenog bića prevelika. U tom periodu seks je vrlo uzbudljiv. Pored fizičkog zadovoljstva, pruža i potpuno emocionalno ispunjenje.

Cilj svakog modernog muškarca je da dostigne taj nivo – da bude mnogo zaljubljen i da bude voljen. Tada će zaboraviti i na ležeran seks i na rizične seksualne odnose. Biće kompletan i biće srećan.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.