U trendu

Nestašna beba

Mladunče losa propalo je kroz prozor i upalo pravo u dom jedne porodice u gradiću Spokan, u Vašingtonu, u Sjedinjenim Američkim Državama.
Porodicu iz Spokana zaista je iznenadio takav dolazak neočekivanog gosta! A sve se desilo kada je mladunče losa propalo u podrum kroz prozor, i to pravo u spavaću sobu ove porodice!
Naravno, ceo događaj su zabeležile i propratile lokalne novine. Tako je reporter rekao da je beba losa verovatno tragala za hranom u plitkom snegu blizu kuće kada je propala kroz prozor. Mali los je pokušao da se izvuče iz nevolje u koju je upao i da se pridruži majci i bratu, pa je ritnuo kopitom prozor, razbio ga i završio zarobljen u spavaćoj sobi.
Vudi Majers, biolog i zaštitnik divljeg života u državi Vašington, primio je poziv i čuo celu priču o bebi losu i njegovim dogodovštinama. Prvo što je pomislio bilo je da se narednik policije koji ga je pozvao sigurno šali.
Ipak, Majers je brzo stigao na lice mesta i zaključio da se policajac definitivno nije šalio. Uspeo je da pogodi losa uspavljujućom strelicom. Potom je sa još četvoricom ljudi uspeo da izvuče losa uz uske spepenice. Sva sreća da je bila u pitanju beba losa, jer šta bi radili da je upao veći primerak?
Zaštitnici divljeg sveta kasnije su uspeli da pronađu majku ove nestašne bebe losa, kao i njegovog brata. A potom je i cela porodica ponovo bila na okupu i mogla da se šeta planinama oko gradića Spokan.
U tom kraju sneg je u poslednje tri nedelje napadao i do visine preko tri metra. Prava zimska idila! Naročito kada je u pitanju porodica nestašnog losa.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar