U trendu

Neverovatno: Skrivao se od žene – Iskopao tunel od spavaće sobe do kafane

Vodoinstalater iz Irske, verovali ili ne, iskopao je tunel od svoje spavaće sobe do lokalnog puba koji se nalazi 800 metara dalje od njegove kuće.

Za to mu je trebalo punih 15 godina, a na ideju je došao nakon što je odgledao film “Iskupljenje u Shawsanku”. Razlog – njegova supruga neopisivo jako hrče.

– Moja supruga ima problema s hrkanjem. Nakon što sam odgledao film “Iskupljenje u Shawshanku” 1994. godine, odlučio sam da preduzmem nešto u vezi s tim, pa sam počeo da kopam rupu ispod kreveta u pravcu puba. Koristio sam sve moguće vrste alata, od kašika do bušilica za tunel koje sam uspio da odnesem u rupu kada je žena bila u kupovini. Tek sam 2009. godine uspeo da izađem na drugu stranu, i to u ženski wc i ostavu – izjavio je Patsy za Tyrone Tribulations.

Patsy je prethodnih pet godina svaku veče odlazio u pub u 11 sati uveče i vraćao se u jedan sat posle ponoći. Njegova žena nije ni slutila šta njen muž radi i gde ide kada ona zaspi.

– Da budem iskren, drago mi je što sam uhvaćen. Žena je uvek ujutro osetila da mirišem na alkohol, a ja sam joj odgovarao da je to moj prirodni miris. Bilo je samo pitanje vremena kada će me neko uhvatiti. Vlasnik puba se uvek pitao kako uvek dolazim niotkuda u isto vrijeme, i kako nestajem iz ženskog WC-a – izjavio je Irac.

Tunel je otkriven nakon što je izbio problem s kanalizacijom koji je izazvan pucanjem cevi koju je Patsy slučajno udario dok je kopao rupu, prenose mediji u regionu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.