U trendu

Nezgodne komšije

Ova vest stiže nam iz grada Kolubija, u Pensilvaniji, u Sjedinjenim Američkim Državama.
Jedna 27-godišnjakinja iz centralnog dela Pensilvanije našla se u privoru nakon što je navodno prodala dva psa iz susedstva. U pitanju su dva terijera koje je prodala za čitavih 150 dolara.
Brandi Anderson iz Kolumbije, u Pensilvaniji, izjavila je da je pronašla rasne pse bez ogrlice i nije znala ko su im vlasnici.
Ona je dodala i da je ova dva psa držala kod sebe nekoliko dana, a potom ih je prodala kako bi našli bolji dom.
Međutim, policija ju je optužila za krađu. Predstavnici za štampu iz policije izjavili su da ona nije preduzela razumne mere kako bi pronašla njihove prave vlasnike.
A pravi vlasnik izgubljenih pasa izjavio je lokalnim novinama da on i njegova porodica žive u istom bloku u kome živi i Brandi Anderson.
Brandi Anderson je u svom oglasu za prodaju pasa navela da je pse nasledila. A kada je policija počela da je ispituje nakon hapšenja, potrudila se da objasni tu nejasnoću. Naime, ona je izjavila da je slagala kada je napisala da je pse nasledila jer je verovala da niko neće hteti da kupi pse lutalice nađene na ulici.
Porodični prijatelj vlasnika pasa čitao je novine, video oglas i prepoznao jednog od njih. Odmah je obavestio njihove vlasnike.
Jedan terijer je već vraćen, a policija radi na tome da utvrdi kome je prodat i gde je završio drugi pas.
Čini se da će i on uskoro biti pronađen i da će opet biti kod svojih starih vlasnika.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar