Nova devojka Princa Harija: Plitka, zla i proračunata

Nakon neuspelih veza, mlađi brat prestolonaslednika Vilijama, princ Hari (32), zaljubio se u američku glumicu Megan Markl (35), najpoznatiju po ulozi u seriji “Face“.

Foto: Instagram/MeghanMarkle

Foto: Instagram/MeghanMarkle

– Ona je narcis i sebična. Oduvek se probijala preko kreveta. Uz to, pali se na riđokose muškarce, skuplja ih kao trofeje. Ne mogu da verujem da je Hari već upoznao sa ocem, princom Čarlson – rekla je njena polusestra Samanta Grant (51).

Glumicu optužuje i da je napustila porodicu kada im je bilo najteže. Njihov otac Tomas Markl proglasio je bankrot, a Megan je odbila da mu pomogne. Ne želi, kaže Samanta, da ponudi ni dolar ni za njeno troje dece, glumičine rođake.

– Njoj je jedini cilj da se popne na društvenoj lestvici do samog vrha. Osim našeg tate, bankrotirali su i njena mama i stariji brat. Od tada sa njima ne razgovara. Holivud joj više nije dovoljan, sada želi da bude princeza. Sigurna sam da Hari zna kakva je, ostavio bi je – kaže Samanta o sestri.

Megan se pohvalila da je u vezi sa princem i da je “najsrećnija devojka na planeti”. Glumica stalno ponavlja da “ova veza mora da uspe”.

Britanska kraljica Elizabeta želi da oženi nestašnog unuka, ali nije zadovoljna njegovim izborom devojaka.

Pogledajte komentare (1)

Jedan komentar

  • mmm

    znači ova zlobna i zavidna matora bi celu propalu porodicu svalila na grbaču ove uspešne,što nije i ova njena opajdara od matore sestre preko kreveta postigla ako se to tako postiže.

Ostavite komentar