U trendu

Nova devojka Princa Harija: Plitka, zla i proračunata

Nakon neuspelih veza, mlađi brat prestolonaslednika Vilijama, princ Hari (32), zaljubio se u američku glumicu Megan Markl (35), najpoznatiju po ulozi u seriji “Face“.

– Ona je narcis i sebična. Oduvek se probijala preko kreveta. Uz to, pali se na riđokose muškarce, skuplja ih kao trofeje. Ne mogu da verujem da je Hari već upoznao sa ocem, princom Čarlson – rekla je njena polusestra Samanta Grant (51).

Glumicu optužuje i da je napustila porodicu kada im je bilo najteže. Njihov otac Tomas Markl proglasio je bankrot, a Megan je odbila da mu pomogne. Ne želi, kaže Samanta, da ponudi ni dolar ni za njeno troje dece, glumičine rođake.

– Njoj je jedini cilj da se popne na društvenoj lestvici do samog vrha. Osim našeg tate, bankrotirali su i njena mama i stariji brat. Od tada sa njima ne razgovara. Holivud joj više nije dovoljan, sada želi da bude princeza. Sigurna sam da Hari zna kakva je, ostavio bi je – kaže Samanta o sestri.

Megan se pohvalila da je u vezi sa princem i da je “najsrećnija devojka na planeti”. Glumica stalno ponavlja da “ova veza mora da uspe”.

Britanska kraljica Elizabeta želi da oženi nestašnog unuka, ali nije zadovoljna njegovim izborom devojaka.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.