U trendu

Novac ili umešnost u krevetu?

Bitno je imati novac, dobar automobil i obasipati je skupim poklonima. Pogrešno! Magazin za muškarce FHM (For Him Magazine) je svojom poslednjom anketom definitivno pokazao da ovakvi stereotipi nisu tačni i da nikako ne odgovaraju pravom stanju stvari.

U istraživanju su učestvovale dve ženske grupacije, devojke od 18 godina i žene od 34. Pitanje je glasilo: „Šta je to što vas kod muškaraca najviše privlači?“, a odgovori su pokazali da je to definitivno umešnost u krevetu. Čak 84% žena se u ovoj anketi opredelilo za dobro vođenje ljubavi kao najvažniju mušku crtu.

Na ovoj „top-listi“ karakteristika i osobina je vrlo visoko rangiran i smisao za humor, koga izuzetno važnim smatra 74% žena. Novac jeste bitan, ali je zaista daleko iza ove dve osobine za koje se ženski pol izjasnio. Što se tiče tela i fizičke građe, samo je 6% žena glasalo za to, a inteligencija je osvojila samo 4% „glasačkog tela“.

Na listi privlačnih muških osobina se ističu i vernost, dobrota, higijena i lepa stražnjica. Nasuprot tome, izuzetno su nepopularni odlazak na spavanje odmah nakon seksa, „puštanje vetrova“ i pričanje sa ženskim grudima(!?).

Da li je ova anketa olašala život muškarcima? Teško, s obzirom na to da je jedan od najvećih muških strahova upravo onaj od neuspeha u krevetu. Za one predstavnike „jačeg pola“ koji su pročitali anketu i shvatili koliko je vođenje ljubavi bitno, taj strah može da postane još i veći. Polako, opustite se. FHM magazin je za vas pripremio korisna uputstva i savete, a na njihovim Kama Sutra stranicama ćete shvatiti da seks ima i svoju smešnu stranu, ali i da su ideje i mašta veoma bitni.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.