U trendu

Novčanice na vetru

Američki motociklista izgubio je novčanik i praktično "posejao" za sobom po putu novčanice od stotinu američkih dolara. Slučajni pronalazač vratio mu je sve izgubljene novčanice – osim jedne.
Priča stiže iz Omahe, u Nebraski, u Sjedinjenim Američkim Državama.
Čovek iz grada Omahe sada se zadovoljno smeje s osećajem olakšanja jer se skoro pravi odred ljudi okupio kako bi prikupio i vratio mu preko 2.000 dolara koje su ispale iz njegovog novčanika.
Entoni Burs je rekao da je vozio svoj motocikl, a onda mu je novčanik prepun novčanica od stotinu dolara ispao iz džepa pravo na ulicu.
Entoni dodaje da mu je vozač koji je vozio iza njega nekoliko blokova mahao da stane, a potom mu rekao da mu je ispao novčanik pun novca.
Kada se Entoni vratio na mesto događaja, nije mogao da poveruje svojim očima.
Nekoliko drugih vozača je stalo, pokupilo novac, a potom su sačekali da se on vrati kako bi mu vratili izgubljeni novac.
Entoni Burs kaže da od prvobitnih 2.500 dolara, koliko je imao u novčaniku pre nego što ih je izgubio, nedostaje samo jedna novčanica od stoninu dolara. Ni to nije loše!
Ako ste ljubitelj vožnje motociklom, zapamtite da vetar ne mora da bude samo u kosi, već može da vam odnese i novac. Stoga, da ne biste prošli kao Entoni Burs, kada sledeći put odlučite da se provozate motociklom, dobro obezbedite svoj novčanik.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar