Novinar Vašington posta obećao da će pojesti novine ako pobedi Tramp

Dana Timoti Milbank, politički kolumnista Vašington posta, koji je na početku stranačkih izbora u SAD rekao da će pojesti novine u slučaju da milijarder Donald Tramp osvoji republikansku nominaciju za predsedničke izbore u SAD, podsetio je danas da će održati obećanje.

Mnogi nisu verovarali da je Tramp, koji je krenuo u predizbornu kampanju u junu, ozbiljan kandidat medju 16 drugih republikanaca u predsedničkoj trci i da će postati favorit za nominaciju.

Medju njima je Milibank (48) koji je 2. oktobra napisao tekst s naslovom „Tramp će izgubiti ili ću ja pojesti stranicu ovog lista“.

Posle Trampove pobede u američkoj saveznoj državi Indijani i povlačenja republikanca Teda Kruza, glavnog protivnika milijardera, Milbank je na Tviteru podsetio da će održati obećanje i pojesti stranicu lista.

Mnogi čitaoci su Milbanku poslali razne recepte kako lakše da pojede novinski papir. Neki su predlagali razne sosove kao i rezanu slaninu ili slatki milk šejk raznih aroma.

Pošto čitaoci budu izabrali najbolji recept za novinara, jedna kuvar u Vašingtonu će 12. maja Milbanku pripremiti nekoliko jela na bazi novinskog papira. Ta jela će probati i novinar Vašington posta zadužen za kulinarske recepte koji će dati svoje mišljenje.

„A ja ću posle pojesti sva ta jela“, rekao je Milbank i dodao da će degustacija biti uživo preneta na stranici Fejsbuka Vašington posta.

„Jela će biti sigurno ukusna. Ali kako ću da izdržim Trampa još šest meseci? Moraću da uzmem nešto za dobro varenje“, našalio se američki novinar.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.