Oblik nosa otkriva nešto zanimljivo o vama!

Da li ste „vlasnik“ velikog nosa? To znači da imate snažnu potrebu za dominacijom i demonstracijom moći. Evo šta oblik nosa govori o našoj ličnosti!

Ego vam je u srazmeri sa ovim delom tela, kao i potreba da naređujete, a nikako da budete neko ko izvršava nečije naredbe ili želje.

Što je nos manji, manja je i težnja za vodećim položajem, smanjuju se i ambicije, ali zato raste želja za poslovima u kojima se traže mašta i kreativnost. Takve osobe ne vole rutinu, a rado pomažu slabijim od sebe.

Dug nos je pokazatelj jakog instinkta, zdravih ambicija i tendencije ka poslovnim uspesima, a kratak nedostatka snage za takmičenje i dokazivanje, ali i postojanja generalno dobrih namera i osetljivosti.

A evo kako nas još razotkriva centralni deo lica:

Prćast
Osobe sa ovakvim nosem je nekako teško ne voleti, jer su slatke, simpatične, vesele i dečji drage. Svi vole da budu u njihovom društvu, zbog beskrajnog optimizma koji emituju.

Orlovski
Nije lako biti u prisustvu ljudi sa orlovskim nosem, jer su vrlo ambiciozne i ne vole da se neko nađe na njihovom putu. Važno im je da vide da ih drugi poštuju i da ih doživljavaju kao autoritet. Drugačije ne znaju da funkcionišu.

Širok
Ako je vaš nos „pun“, „mesnat“, onda ste neko ko je brižan i posvećen u partnerskim odnosima, a u poslovnim brzomisleći. Ponekad planete na prvu loptu, pa delujete agresivnije nego što stvarno jeste.

Grčki
„Nose“ ga inteligentne, samosvesne, odmerene i stabilne osobe, na koje drugi uvek mogu da se oslone, jer su odgovorne i u kriznim situacijama nikada ne paniče. Klasično ravan nos je pokazatelj nadahnutih ličnosti koje osećanja retko pokazuju.

Egipatski
Dugačak nos sa velikim „proširenjem“ na kraju otkriva radoznalu i sposobnu osobu, koja svakom problemu pristupa na nov, interesantan način. Harizmatična je, kreativna, fleksibilna i avangardna.

Rimski
Za osobe sa širim nosem koji na kraju ima kvrgu se kaže da su izuzetno ambiciozne, sposobne i racionalne. Poseduju osobine i veštine vođe. Nikada ne srljaju, već uvek dobro razmisle pre nego što donesu konačnu odluku.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.