U trendu

Od ova 2 lica izaberite ono koje je srećnije: Optička iluzija otkriva da li ste pametni ili više kreativni

Test otkriva sve o načinu na koji funkcionišete

Neke optičke iluzije ne samo da mogu da odrede nečiji IQ, već mogu i dublje da zadru u našu psihu i pomognu nam u otkrivanju naših skrivenih crta ličnosti. One ne samo da zbunjuju, već i menjaju oblik u skladu s percepcijom osobe o sebi i svetu oko sebe. Iskoristite ovu optičku iluziju kako biste saznali više o sebi, piše India Times.

Znamo da većina ove iluzije smatra dečjom igrom, ali u stvarnosti, optičke iluzije mogu biti sveobuhvatne i razrađene. Ova optička iluzija nije samo ona sa slagalicom skrivenom usred slike. Ova je iluzija ovde kako bi vam omogućila da dublje zaronite u svoju ličnost. Optička iluzija otkriće vam jeste li više  pametni ili više kreativni.

Čak i ako vam oba lica izgledaju tužno, odaberite jedno koje se čini mrvicu srećnijim od drugoga. Nakon što prestanete da lupate glavu i odaberete lice pod brojem 1 ili lice pod brojem 2, pročitajte osobine koje pokazujete na osnovu lica koje ste odabrali.

Ako ste mislili da levo lice izgleda srećnije, onda ste neko ko je logičniji od većine. Vi ste tip osobe koja stavlja razum ispred srca. Imate vrlo sistematičan i praktičan pristup životu; vaš mozak nadvladava vaše srce.

S druge strane, ako ste mislili da je desno lice srećnije, onda ste opušteniji. Vi ste intuitivni, perceptivni i reflektivni. Verovatno imate bujnu maštu i osoba ste koja voli da se izražava na različite kreativne načine.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.