U trendu

Odgajili je psi i mačke

Petogodišnja devojčica iz Rusije smeštena je pod starateljstvo države pošto je nađena sama u stanu punom pasa i mačaka. Devojčica je imitirala ponašanje životinja.
Policija iz Sibira kaže da je devojčica držana sa životinjama u prljavom stanu, gde je živela s rođacima, uključujući oca, babu i dedu.
Larisa Popova, zadužena za dečja pitanja u policiji, kaže da je devojčica razvila životinjske karakteristike.
Iz policije izjavljuju da devojčica razume svoj maternji jezik, ali ga retko govori, i da oni rade na sakupljanju dokaza za optužbe za zanemarivanje.
Nina Jamelanova, direktorka doma u koji je ova devojčica smeštena, navodi da devojčica mimikom podržava ponašanje životinja s kojima je rasla.
"Danas, kada sam ušla u sobu, ona je skočila i počela da laje", izjavila je Nina. "Ona ne zna kako da se ponaša za stolom – kada jede, ostavi kašiku sa strane i jede iz direktno iz tanjira."
Lokalna policija takođe kaže da su voda, grejanje i gas u stanu odavno isključeni zbog neplaćenih računa.
Novine su pronašle devojčicinu majku, koja kaže da ju je otac odveo bez dozvole, i to kada je imala samo dve godine. Međutim, otac tvrdi da ga je njegova tašta zamolila da odvede dete jer se majka nije dovoljno brinula o njoj.
Predstavnici policije kažu da bi otac mogao da bude optužen za manju nebrigu. A za to krivično delo zaprećena je kazna zatvora do tri godine.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.