Odrekla se alkohola i nešto neverovatno joj se desilo sa telom (video, foto)

Ma koliko uživali u alkoholu, život može da nam se bukvalno promeni na bolje preko noći ako ga izbacimo iz svog života

Pomisao na leto, plažu i smele kupaće kostime bila je prava noćna mora za Dželi Devote (28) sve dok nije rešila da uradi nešto dobro za svoj izgled i zdravlje – ostavila je alkohol koji je njenu figuru uništavao.

View this post on Instagram

3 WEEKS DIFFERENCE‼️⚠️ – So this is my results after my 21 day challenge, and I must say I’m SO HAPPY 💁🏼‍♀️🏋🏼‍♀️ – This is my results: ‼️ I’ve lost 2.2kg (54.6kg to 52.4kg)💪🏻 I’ve lost 2.8% bodyfat 😱😍 I’ve lost 5 CM ON MY WAIST 💁🏼‍♀️🙌 And I’ve gained 1CM on le booty 🍑 – Im honestly very happy about my results, I didn’t have that much weight to loose, but I was not expecting that this little difference in weight would make such a big difference 😍🙌‼️ – If you want to take on my WEIGHT LOSS challenge, just click on my link in my profile 🏋🏼‍♀️‼️❤️ any questions? Just message me on here! 🤓 – Ps. I realised after that my legs 🦵 aren’t exactly the same position, so no Instagram police 👮‍♀️ needs to point that out, I did not do that on purpose. But you can see a clear difference still 🙌❤️ Ps2. I’m wearing no makeup, no selftan and I’m breathing in and out etc to show I’m relaxed! 🧘🏼‍♀️ – TAG SOMEONE YOU WANT TO DO THE CHALLENGE WITH⚠️‼️ (big sale on, hurry hurry)🙈

A post shared by Jelly Devote (@jellydevote) on

Često uživanje u alkoholu ostavilo je posledice na njenom telum a onda je postala Instagram senzacija zbog neverovatne transformacije.

Ova Šveđanka postala je Instagram zvezda i inspiracija ljudima širom sveta jer je u kratkom roku uspela da dovede telo u zavidnu formu i postane najbolja verzija sebe. Dželi je u ranim dvadesetim godinama bila pravi parti manijak i s prijateljima je izlazila najmanje tri puta nedeljno. Kako su izlaske su uvek zalievali velikim količinama alkohola, njeno telo je počelo da joj uzvraća udarac.

Iako se dobro zabavljala, nije joj bilo zabavno da gleda svoje fotografije u bikiniju. Odlučila je da promeni način života, ali ipak je dopustila sebi jednu ili dve čaše vina nedeljno.

– Velike količine alkohola zamenila sam ispijanjem vode, trudim se da jedem pravilno i umereno.Nisam se odrekla krofni, ali obavezno jedem puno salate i voća. Umesto gaziranih pića i prerađene hrane radije biram tanjir pun povrća i proteina, kaže Devote koja je u međuvremenu zavolela i vežbanje.

Nakon mnogo truda i rada na sebi, Dželi kaže da je konačno pronašla mir i balans. Više se ne zamara tuđim mišljenjima i što je najvažnije, naučila je da voli sebe i svoje telo.

– Jednostavno uživam u životu i trudim se da putujem što je više moguće. Suprug i ja uživamo u razgledanju celog sveta i nikad se nisam osećala ovako dobro, kaže mlada fitness zvezda koja je na Instagramu prava inspiracija za više od 500 hiljada pratioca.

(24 sata, Telegraf)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.