U trendu

Oduvek ste pogrešno pili sok iz tetrapaka: Slamčica se zapravo stavlja ovako

Verovatno ste primetili do sada, ali internet se „ubi“ objašnjavajući nam da smo sve do sad ikada radili pogrešno. Na red su izgleda došli i sokići u tetrapaku koji se konzumiraju na slamčicu.

Jedan od noviteta se pojavio na društvenim mrežama pokazuje nam kako bi zaista slamčica trebalo da se ubacuje u tetrapak. Iako je onako kako smo svi ubacivali slamčicu do sad radilo skroz dobro.

Kao što vidite, poenta je da okrenete na drugu stranu, tako da kraći deo slamke mora da ode na dno. Valjda da bi lakše pokupilo ostatke soka. Iako ste to mogli da uradite i onako kako ste oduvek to i radili.

Komentari na internetu ne idu baš u prilog ovom novom otkriću. Očigledno zbog toga što je 1001. ovakvo otkriće i narod se malo zasitio. Uglavnom su uzvici negodovanja jer je ovo poslednje što bilo kome treba. Mnogi se pitaju ko li je prvi ubacio ovako slamčicu, pa zna za ovaj princip, dok neki prosto ne veruju i rešili su da opovrgnu ovo na najlakši mogući način, tako da je jedan tviteraš rešio da isproba u praksi.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar