Okupile se zvezde serije „Beverli Hils“ (foto, video)

Tori Speling (43) pohvalila se fotografijom sa svojim kolegama iz serije koja je proslavila devedesetih godina, ‘Beverli Hils 90210’.

Osim Tori, koja je u seriji glumila Donu, na događaju su se pojavili i Džejson Pristli (Brendon Volš), Luk Peri (Dilan MeKej), Dženi Gart (Keli Tejlor), Gabrijela Karteris (Andrea Zakerman), Vinsent Jang (Noa Hanter) i Kristin Elis (Emili Valentajn).

Bivše kolege su pozirale za fotografije, a i pričali su na panelima. Posebno su isticali važnost lika Šenon Doerti, koja je glumila Brendu Volš. Šenon nije mogla da dođe na okupljanje, ali bila je prisutna duhom.

– Šenon trenutno nije dobro, jer se žestoko bori s rakom. Ne smemo da zaboravimo koliko je ona doprinela ovoj seriji koju volimo i dan danas. Niko od nas ne bi bio ovde da nije bilo nje – rekao je Pristli pred okupljenima.

Luk Peri, koji je glumio Dilana, osvrnuo se i na glasine da je Šenon bila nemoguća na setu serije.

– Nepravedno je optužena za te stvari, a mene smatraju začetnikom tih glasina. Od nje sam puno naučio i bila je sjajna u onome što je radila – dodao je Peri.

https://www.instagram.com/p/BMxhBRDh1j3/?taken-by=rewindcon

Mnoge zvezde serije nisu uspele da zadrže slavu nakon završetka serije 2000. godine. Tori se u javnost vratila rijalitijem u kojem pokušava da spasi svoj brak sa Dinom MekDermotom, sa kojim trenutno čeka peto dete. Dženi Gart glumila je u mnogim manjim serijama i TV filmovima, a 2013. se takmičila u šou ‘Ples sa zvezdama’ gde je dogurala do polufinala.

https://www.instagram.com/p/BMzzqIdBzOu/?taken-by=rewindcon

Pristlei je nastavio da se bavi glumom, ali i režijom, većinom na malim ekranima. Vozio je automobilističke trke sve dok 2002. nije doživeo nesreću. U svojim memoarima detaljno je opisao snimanje serije ‘Beverly Hills’ koja ga je proslavila.

Na okupljanju se nije pojavio Ijan Ziring, koji je glumio Stiva Sandersa, kao ni Brajan Ostin Grin koji je glumio Dejvida Silvera, prenose mediji.

https://www.instagram.com/p/BMuryjJhvIt/?taken-by=rewindcon

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.