U trendu

On ili šoping?

Sve vaše iluzije o tome da ste neodoljivi i da je dovoljno da je pogledate čežnjivim pogledom pa da završi u vašem krevetu i zagrljaju padaju u vodu pred rezultatima jednog istraživanja u kome je učestvovalo hiljadu žena. Ako vam se rezultati ove ankete ne dopadnu, nemojte misliti da uzorak nije dobar ili da je premali. Žene su takve; ako njih tri izjave isto, verujte da će se isto tako ponašati još 3,3 miliona njih. Za većinu žena izbor između seksa i nove garderobe je vrlo jednostavan. Odlučiće se za odeću.
Tako bar tvrde žene iz deset američkih gradova koje su učestvovale u istraživanju o ženskim čulima. Istina, nisu se baš sasvim odrekle seksa. Precizno, kažu da su spremne da se odreknu seksa na 15 meseci u zamenu za orman pun nove odeće. Tri godine bi bez seksa zbog istog tog ormana, srećom, ostalo samo dva procenata ispitanica.
Šezdeset jedan procenat žena koje su učestvovale u ispitivanju kazao je da bi im bilo gore da izgube neki omiljeni odevni predmet nego da se odreknu seksa na mesec dana. Ako se ljubav i vernost prema odeći uporede s ljubavlju i vernosti prema muškarcu, pokazuje se da nekim ženama odeća traje duže od najdužih veza. Kada zavole neki komad odeće, žene ga decenijama čuvaju u svojim ormarima.
Gotovo tri četvrtine ispitanica je reklo da veruje u ljubav na prvi pogled kada je reč o traženju idealnog odevnog predmeta – mnogo, mnogo više nego što ih veruje u ljubav na prvi pogled kada su u pitanju muškarci. Gotovo 50 procenata anketiranih žena izjavljuje da ima više samopouzdanja zahvaljujući nekom delu svoje garderobe nego svom muškom partneru.
A za šta li im onda služi sva ta odeća ako ne da zavode muškarce i odvlače ih u krevet?

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)