U trendu

On misli, ali ćuti

Postoje neke rečenice koje muškarci nikad neće izgovoriti.
Voleo bih da sam dasa! Muškarci sanjaju o tome da su nonšalantno razbarušeni, da su duhoviti, da u ruci drže flašu dobrog piva i da pevuše. Zar to nije kliše reklama za pivo kojim ih svakodnevno bombarduju sa TV-a? A oni su samo obični smrtnici i to uglavnom ne mogu da promene.
Jeftino je seksi! Kad zajedno sretnete devojku u super miniću i prokomentarišete da jeftino izgleda, on će ćutati. Ne očekujte njegov komentar, jer muškarci vole taj ekstremni mini – smatraju da je to seksi, baš kao i potpetice od 12 cm.
U pomoć! Postoje dve vrste nazeba: ženska kijavica i težak muški grip. Kad bi žena imala bolest koju on ima – umrla bi. Zato muškarci uvek dobijaju pomoć pre nego što je i zatraže.
Prija mi pomada! Iza zatvorenih vrata kupatila, kad ga niko ne vidi, muškarac će probati sve osim domestosa. Nikada neće priznati da upotrebljava preparat protiv opadanja kose ili za negu lica. Ipak, pomirite se s činjenicom da će posegnuti i za vašom kozmetikom.
Volim te! Ovu rečenicu oni izgovaraju samo u krajnjoj panici, jer ako joj rečima priznaju ljubav, misle da će postati zavisni od partnerke. Muškarci lakše podnose konstrukciju: …i ja tebe! Zato, učinite prvi korak.
Moram da pobedim! Muškarce na svakom koraku čeka izazov, od uradi sam do karijere. Možda nikada neće reći, ali smatraće da je sasvim normalno da pobedi, ne samo u sportu već uvek i na svakom mestu.
Ne umem s kondomima! Notorna je laž da je seks uz upotrebu kondoma manje lep i zanimljiv. To je samo izgovor za probleme tehničke vrste kada su uzbuđeni. Muškarci mrze kondome, mada o tome nerado govore.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.