U trendu

Opasan neki kradljivac

Jednu prodavnicu u državi Juta, u Sjedinjenim Američkim Državama, opljačkao je ni manje ni više nego pas! Ali to nije kraj priče. Pas kradljivac je još uvek na slobodi!
Ostaci nakon krađe leže svuda po radnji za kućne ljubimce. Izgleda da je lopov iza sebe ostavio pravi nered jer je pobegao u žurbi. A ono što je ležalo razbacano po prodavnici bilo je – šta drugo do hrana za pse.
Kamera za video nadzor u supermarketu u predgrađu Solt Lejk Sitija snimila je psa u krađi. O tome je izvestila i lokalna televizija.
Video traka je pokazala psa kako ulazi na glavni ulaz prodavnice pod nazivom "Smitova hrana" u gradiću Marej. Pas je potom krenuo pravo do dela s hranom za kućne ljubimce, gde je zgrabio kosku vrednu 2,79 dolara. Kao što možete i sami zaključiti, u pitanju je pravi profesionalac!
Ovaj opasni kradljivac nije se čak ni uplašio kada mu se licem u lice suprotstavio vlasnik prodavnice, Rodžer Adamson.
"Pogledao sam ga pravo u oči i rekao: ‘Baci tu kosku!’", izjavio je Rodžer Adamson.
"Pas je gledao u mene, i ja sam gledao u njega, a potom je on pobegao na glavna vrata i nestao."
Tako je ovaj opasni kradljivac uspeo da pobegne i izbegne pravdu. Stanovnici gradića Marej u državi Juta još uvek žive u strahu od njega. Naročito vlasnici prodavnica s hranom za kućne ljubimce! Zato, ako se zadesite u ovom kraju Sjedinjenih Američkih Država i prepoznate ovog psa, obavezno javite nadležnim organima.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)