U trendu

Opasna igra hvatanja

Pas koji se igrao sa svojim gazdom igre hvatanja u parku doneo mu je nešto neočekivano. Naime, on je, umesto loptice, svom gazdi doneo nazad – ručnu bombu!
Ova vest dolazi nam s Evropskog kontinenta, i to iz Nemačke, iz grada Berlina.
Pas koji se sa svojim gazdom igrao hvatanja doneo mu je bojevu američku ručnu bombu zaostalu iz Drugog svetskog rata. Šta sve ne može da se nađe po tim nemačkim parkovima!
Predstavnici policije iz zapadnog grada Erkrata kažu da su se odazvali na poziv 40-godišnjeg vlasnika psa koji se zaustavio u šoku dok se šetao i igrao sa svojim psom pošto je prepoznao da pas u ustima nosi zarđalo oružje.
Policajci su pozvali i eksperta za oružje kako bi identifikovao i onesposobio pronađenu ručnu bombu. Na svu sreću, eksperti su uspeli da je deaktiviraju, i sve se dobro završilo.
Granate i ručne bombe zaostale iz Drugog svetskog rata još uvek se mogu pronaći u Nemačkoj. Naime, to je tamo veoma česta pojava.
Ponekad se čitave ulice u susedstvu moraju evakuisati kako bi ovakve eksplozivne naprave mogle da se onesposobe na bezbedan način.
Zato, ako se zateknete u Nemačkoj, i ako ste uz to poveli i svog psa u šetnju i igru, budite na oprezu. Nikad se ne zna šta pas može da vam donese nazad. Možda čak i ručnu bombu!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar