U trendu

Opljačkali paketiće

Dva tinejdžera uhapšena su zato što su krali – božićne poklone!
Ova vest nam dolazi iz grada Aper Darbi, iz države Filadelfija, iz Sjedinjenih Američkih Država.
Šef policije iz predgrađa Filadelfije izjavio je da su dva tinejdžera uhvaćena i zadržana u pritvoru nakon što su ih policajci uhapsili i pronašli video snimke koje su ovi mladići sami načinili. Na tim video snimcima vide se njih dvojica kako pljačkaju kuće u pomenutom delu grada. Ma koliko čudno i neverovatno zvučalo, ipak je istinito.
Glavni narednik policije iz grada Aper Darvin, Majkl Čitvud, rekao je da su jedan petnaestogodišnjak i jedan šesnaestogodišnjak "terorisali komšiluk" svojim pljačkaškim pohodima, a svemu tome su dodali bizaran obrt – snimanje video kamerama. Čini se da policajcima nije bilo teško da dokažu ova krivična dela.
Majkl Čitvud je dodao da su u jednoj od kuća dvojica maloletnih pljačkaša otvorili božićne paketiće i ukrali video igrice koje su bile spakovane u jednom od njih. Čitvud kaže i da se na video snimcima može čuti kako njih dvojica govore da je Božić za njih ove godine ranije došao. A da li se i posle hapšenja osećaju tako? To samo oni znaju.
Policajci su zaustavili osumnjičene na ulici s rancima punim ukradene robe u vrednosti oko 1.000 dolara. Većinu ukradenih stvari činila je tehnička roba.
Dvojica prestupnika nalaze se u maloletničkom pritvoru.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar