U trendu

Opšti nerad u Dubaiju (video)

Vladar arapskog emirata Dubai nenajavljeno je prošetao kancelarijama javnih službi i u luksuzno opremljenim prostorijama šefova zatekao prazne radne stolove, prenosi Sputnjik.

Iznenadna inspekcija šeika Muhameda bin Rašida odvijala se u nedelju rano ujutru (po lokalnom vremenu), ali nedelja je uobičajeni radni dan u Dubaiju, pa je šeik očekivao da će u kancelarijama javnih službi ljudi biti na svojim radnim mestima.

Kako se vidi na snimcima koji je na Tviteru objavila vladina služba za medije, jedina osoba koja se tamo zatekla u 7.30 bio je sam vladar Dubaija, koji tokom svoje iznenadne inspekcije nije bio u prilici da vidi nijedno lice, osim svog vlastitog na fotografijama koje su uramljene visile po zidovima.

Šeik Muhamed poznat je po svojim ranojutarnjim inspekcijama kojima želi da pošalje poruku službenicima da se u radu moraju držati svetskih standarda, posebno što se tiče tačnosti dolaska na posao.

Vladina kancelarija za medije u Dubaiju nije objavila imena šefova koji nisu bili na poslu dok je šeik šetao njihovim pustim kancelarijam, prenosi ruski portal.

Nije poznato da li su „odbegli“ radnici kažnjeni zbog svog propusta.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.