U trendu

Optička iluzija koja otkriva da li imate visok IQ: Veoma mali broj ljudi uspeva da uoči drugu životinju

Imate samo 9 sekundi, krenite odmah

Ako uspete da uočite drugu životinju na fotografiji lava za manje od devet sekundi, možete slobodno reći za sebe da ste pravi genijalac.

Svi mogu da vide veličanstvenu zver na ovoj ilustraciji, ali na vama je da pronađete još jednu životinju koja se krije ovde pre nego što vreme istekne.

Čak i najiskusniji rešavači zagonetki imaće poteškoća da reše ovo, što znači da su šanse protiv vas.

Ne samo da će vam trebati savršen vid i odlične veštine zapažanja, već će vam biti potrebna i odlučnost da ovo odradite do kraja.

Ako možete da savladate samo jednu od stvari potrebnih za ovaj izazov, imaćete sve šanse da uspete.

Na ilustraciji koju je objavio Jagran Josh, možemo videti izbliza sliku zadivljujućeg muškog lava. Gledajući direktno u vas, njegov ledeni pogled je dovoljan da se bilo ko oseća uplašeno.

Njegovu dugu grivu teško je zanemariti jer zauzima većinu fotografije, dok tamna pozadina ovoj slici daje pravi zlokobni osećaj.

Ali negde unutra je skrivena druga životinja.

Sa lavljim licem, jedinom odmah uočljivom stvari na ovoj slici, mnogi će vrlo brzo početi da se češu po glavi pitajući se gde bi druga životinja mogla da se krije

Međutim, ako se mučite, evo jednog traga koji vam može pomoći – pogledajte sliku iz drugog ugla, odnosno okrenite telefon i videćete miša.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.