U trendu

Originalne ogrlice

Jedan američki zoološki vrt odlučio je da stavi na prodaju ogrlice od irvasovog izmeta! Možda se i to smatra veselim božićnim i novogodišnjim duhom!
Ova vest nam dolazi iz grada Blumington, iz američke države Ilinois.
Svetlucave ogrlice od irvasovog izmeta prodavaće se u zoološkom vrtu u Ilinoisu, a uprava se nada da će na taj način uspeti da privuče pažnju kupaca božićnih i novogodišnjih poklona. Oni veruju da će na ovaj zanimljiv način uspeti da privuku i kupce ovih ornamenata od prošle godine pošto je ovakva prodaja postala tradicija ovog zoološkog vrta.
Ograničena edicija ogrlica pod nazivom "Magični irvas" imaće uskoro svoj debi u zoološkom vrtu Milner park u gradu Blumingtonu. Ogrlica s priveskom koja košta 15 dolara sastoji se od osušenog, sterilizovanog irvasovog izmeta koji je poprskan svetlucavim štrasom. Ovaj nakit će moći da se kupi u prodavnici suvenira u zoološkom vrtu, ali se može i poručiti poštom za 20 dolara.
Oko 450 ovakvih ornamenata već je prodato ove sezone. A oko 1.500 komada se još uvek može kupiti za 7,50 dolara ili se za deset dolara može poručiti putem pošte.
Predstavnik za štampu zoološkog društva Milner park, Suzi Oli, priznaje da je sve to pomalo luckasto, ali takođe procenjuje da zoološki vrt može na ovaj način da prikupi oko 16.500 dolara. Zoološki vrt je izgubio 200.000 dolara zbog smanjenja gradskog budžeta ove godine. Čini se da su ipak smislili kako da prikupe sredstva na efikasan i zanimljiv način.
Koristan link

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.