Oskarovski nakit

Dijamanti i crvene večernje haljine svih nijansi vladali su ovogodišnjom dodelom Oskara, dok su na drugom mestu bile crne haljine. A za koji nakit su se zvezde odlučile?
Većina poznatih ličnosti držala se sjaja, nosile su bele dijamante ili dijamante u boji optočene zlatom ili platinom. Na dodeli Oskara viđeno je više ukrasa i velikih privezaka nego na bilo kom sličnom događaju. Mnoge žene odlučile su da ponovo stave luksuzne ogrlice, nakon nekoliko godina nenošenja nakita. Nikol Kidman je vratila u modu nošenje bogatih dijamantskih ogrlica; njena je imala dijamante od ukupno 1.400 karata.
Dodaci za kosu poput ukrasnih šnala od dijamanata, kao i broševi takođe su bili popularni na dodeli ovogodišnjeg Oskara. Neke zvezde su izabrale široke ali otvorene narukvice. Druge, poput Rene Zelveger, odlučile su se za medaljone ili za narukvice koje se jednostavno vezuju oko zgloba.
Šta ste pomislili kada ste videli minđuše Kodi Diablo, s velikim lobanjama i ukrštenim koskama? Neki ipak misle da su joj savršeno pristajale, kao i da je svojom pojavom uspela da razbije monotoniju dosadašnjih dodela Oskara.
Malena zlatna tašna koju je nosila Ejmi Adams bila je savršena za nju i njenu toaletu, čak i ako ništa nije mogla da stavi u nju.
I Džesika Alba je imala zanosan nakit. U pitanju su bile tri narukvice. Jedna je neprocenjiva Kartijeova narukvica od rubina i dijamanata optočena žutim i belim zlatom. Druga je narukvica od žutog zlata sa dijamantima s motivima školjki. Treća je napravljena od žutog zlata i dijamanata.
Neodoljiv nakit imale su i Dženifer Garner, Marion Kotijar, Hajdi Klum, Keri Rasel i mnoge druge zvezde i zvezdice.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.