Otac i ćerka

Otac i ćerka optuženi su za pljačku! Ali ne onakvu kakvu biste obično zamislili.
Vest nam dolazi iz grada Elensburg, iz države Vašington, iz Sjedinjenih Američkih Država.
Predstavnici zvaničnih vlasti tragaju za čovekom iz države Vašington koga je uhvatila video-kamera kako, dok drži svoju ćerku u naručju, govori radniku prodavnice da je nezaposlen i da mu je potreban novac da bi izdržavao svoju ćerku.
Predstavnici okružne šerifove kancelarije izjavili su da je Robert Danijel Veb opljačkao prodavnicu u gradu Elensburgu, koji se nalazi na 152 kilometara jugoistočno od grada Sijetla.
Čovek koji se nalazi na video snimku nadzora prodavnice uperio je pištolj u radnika prodavnice i rekao: "Otvori kasu i daj mi ono šta imaš… Ja sam ostao bez posla. Moja ćerka mora da preživi."
Iz policije kažu da je Robert Danijel Veb uzeo oko 200 dolara iz prodavnice.
Ova slika, uzeta s video-snimka iz prodavnice, koju je obezbedila policija grada Elensburga, pokazuje osumnjičenog koji je uperio pištolj u radnika prodavnice. Tu je i njegova ćerka. Oni su kasnije identifikovani kao Robert Danijel Veb i Medov. Sve se desilo 31. marta ove godine.
Ovaj čovek i njegova ćerka poslednji put su viđeni u gradu Jakimi, koji se nalazi na 45 kilometara južno od grada Elensburga.
Nisu baš kao Boni i Klajd, ali neobičan par za pljačku svakako jesu.