U trendu

Otkrijte da li ste psihopata: Odgovorite na samo 1 pitanje i saznajte istinu

Radi se o jednom jednostavnom pitanju, na koje je većina uhapšenih serijskih ubica dala isti odgovor.

Da li smeš da daš odgovor i suočiš se sa psihopatom u sebi?

Renomirani kanadski psiholog Robert D. Hare poznat je po metodi procene psihopatije (Psychopathy Checklist-Revised – PCL-R), a često radi kao savetnik za FBI, deo koji se bavi slučajevima otmice dece i serijskih ubica, prenosi Alo.

Psiholozi su osmislili jedan vrlo jednostavan test kojim se može utvrditi razmišlja li neko poput serijskog ubice. Pročitajte ovu kratku priču i zatim pokušajte da odgovorite na pitanje koje sledi.

„Žena je bila na sahrani svoje majke i među okupljenima ugledala jednog muškarca kog nikada pre nije videla. Izgledao joj je kao idealan muškarac i zaljubila se u njega odmah, na prvi pogled. No, nije imala njegov kontakt i nije znala kako da dođe do njegovog broja telefona. Nekoliko dana kasnije, ubila je svoju sestru“.

Pitanje: koji je bio njen motiv da ubije sestru?

Možete guglati i tražiti odgovor na pitanje, ali nemojte ubijati zabavu – prvo napišite motiv, a kasnije guglajte – da vidimo koga sve tu ima.“ ( Guede)

„Sestrin muž. Nikad od mene dobar psihopata“, našla sam odgovor. (mina68)

„Nadala se da će se muškarac ponovno pojaviti na sahrani“. (petar.petrovic)

„Sestra je znala kako da dođe do kontakta i overila lepog neznanca već drugi dan nakon sahrane. Eto motiva“. (Akhilleus)

Psihopata bi možda pomislila da ubije svoju sestru nakon majčine smrti, ali motivacija bi verovatno bila nasledstvo. „Zašto se zadovoljiti pola imanja kada samo jedna osoba stoji između mene i svega?“ bila bi rasprostranjenija linija mišljenja.

Ipak onaj ko ima mentalitet teškog psihopate ima drugi motiv da ubije sestru.

*Odgovor: Nadala se da će se momak ponovo pojaviti na sahrani.

Ako ste tačno odgovorili na ovo, razmišljate kao psihopata. Ovo je bio test poznatog američkog psihologa koji je koristio za testiranje da li neko ima isti mentalitet kao ubica. Mnoge uhapšene serijske ubice su učestvovale u ovom testu i tačno odgovorile na njega. Ako niste tačno odgovorili – bravo za vas. Ako vaši prijatelji pogode odgovor, držite ih na distanci.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.