U trendu

Otkrijte sve strane vaše ličnosti: Kakav palac imate? (foto)

Telo otkriva mngo o unutrašnjosti i pomaže u pronalaženju načina za komunikaciju sa ljudima. Isto tako i vaša šaka i palac može otkriti mnogo o vašoj ličnosti.

Palac na vrhu

Verovatno ste najenergičnija osoba na svetu. Stalno tražite nova znanja i utiske, pokušavajući obuhvatiti sve odjednom. Vaš raspored ne uključuje ležanje ispred televizora. Altruisti ste do kostiju, draga osoba koja će uvek pomoći i uveriti bilo koga. Činite više nego što kažete, a to vas, kao i vašu pouzdanost i ljubaznost, čini da vas svi poštuju i cene. Nadahnjujete sve oko sebe, postajući lako cenjeni vođa, piše tuzlanski.ba.

Palac unutra

Pametni ste i ljupki, ali niste previše ekstrovertni. Oni oko vas mogu steći dojam da ste prešutni i sumorni, ali kad vas bolje upoznaju, smatraju da ste stvarno ‘mekani’ i čak prilično ranjivi. Imate dar da vidite koren bilo kojeg problema i načine za njegovo rešavanje. Pronicljivi ste i oštri, vizija je često najpreciznija i odluke su ispravne. Preciznost i promišljenost igraju vam u korist, iako ponekad zahtevate previše od sebe i postanete previše zabrinuti. Zato vam treba neko da vas razume bez reči.

Palac u stranu

Vaš moto je “svako bira put za sebe”, a vaš put je obično težak. Praktični ste i ozbiljni, stojite čvrsto i znate svoju vrednost. Vaša kičma je najmanje titan. Međutim, strah od neuspeha vas često sprečava u donošenju hrabrih odluka: to je jedino što vam može poljuljati samopouzdanje. Zbog toga vam je često potrebno odobrenje i pohvala. Vaši prijatelji cene vašu iskrenost, pouzdanost i oštrinu. Oni oko vas osećaju se zaštićeno u vašem prisustvu i uvek su srećni što su u vašem društvu. Zapamtite, uz podršku svojih najbližih, sposobni ste za sve.

Palac okrenut prema gore

Skromni ste, ali znate i svestrani ste. Imate brz um koji stvara bezbroj ideja koje na prvi pogled mogu izgledati nemoguće. Obožavate da otkrivate svet, i još bolje, imate sredstva za to. Ipak, ponekad vam je teško da se koncentrišete na nešto posebno jer želite sve to znati. Svi ostali misle da ste enciklopedija koja hoda i mnogi vas pitaju za savet. Ali prilično ste zatvoreni, pažljivo birate svoju pratnju i dajete najvednije savete samo odabranima.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar