U trendu

Otkrila tajnu: Za šta sve možete iskoristiti penu za brijanje

Šantel Mila, iz Australije, otkrila je tri načina zbog kojih joj dom blista uz pomoć pene za brijanje. Kaže kako je to njeno ‘tajno oružje’ kada je reč o čišćenju!

Prvo, penu za brijanje koristi da bi obrisala ogledala.

‘Uklonite mrlje i tragove s ogledala uz pomoć pene’, objašnjava Šantel u videozapisu koji je postavila na Instagramu. I zaista ogledala su se zasijala.

Drugo, s penom je čistila površine od nerđajućeg čelika, naročito kada se borite protiv iritantnih otisaka prstiju na glatkim površinama.

Treće, s penom je očistila i nakit, tačnije prsten koji se nakon čišćenja sjajio. Sve što treba da uradite kako bi nakit izgledao kao nov je da nanesete penu za brijanje na njega, malo protrljate prstima, a zatim je isperete.

Šantel je u svojoj Instagram objavi napisala: ‘Nakon što sam pre nekoliko nedelja objavila videozapis u kojem prikazujem kako čistim spoljnu stranu stakla na šporetu sa penom za brijanje, dobila sam hrpu pitanja o tome kako pena za brijanje deluje kada se s njom čiste površine od nerđajućeg čelika. Evo videozapis u kom objašnjavam na koje druge načine ga koristim u kući. Takođe sam čula da jako dobro uklanja neugodne mirise iz wc-a i da može očistiti i staklo tuša. Nisam isprobala te metode, da li ste vi? Kao i uvek, pre upotrebe testirajte.’

Njena objava pokupila je brojne lajkove, a ljudi su pohvalili savete.

Neki su komentarisali da jedva čekaju da isprobaju ove metode, dok su joj se drugi zahvalili na tome što im je otkrila tajnu koja ih je spasila, piše The Sun.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.