U trendu

Otkrivena tajna koja privlači žene: Evo kakvi muškarci imaju najviše seksa – visina nije najbitnija!

Jedno od istraživanja otkrilo je tajnu koja privlači muškarce ženama, a ona nije samo u izgledu. Dok se neki muškarci fokusiraju na održavanje dužine brade ili perfektno prilaženje, postoji dublji sloj privlačnosti koji ne dolazi samo iz fizičkog izgleda.

Univerzitet Chapman sproveo je anketu među 60.058 heteroseksualnih žena i muškaraca, istražujući vezu između broja seksualnih partnera i fizičkih karakteristika poput visine i težine. Rezultati su otkrili da je visina bitan faktor u privlačenju, ali nije jedini.

Kod muškaraca i žena između 30 i 44 godine, prosečan broj seksualnih partnera bio je 8. Zanimljivo je da su muškarci koji su bili visoki imali više seksualnih partnera u proseku, dok su oni niži imali manje. Međutim, razlika nije bila toliko drastična kao što se očekivalo.

Dr. Dejvid Frederik, autor studije, primetio je da visina igra ulogu u odabiru partnera, ali postoji i drugih faktora. Muškarci koji su bili atletski građeni ili su izgledali moćno prijavili su više seksualnih iskustava, dok su muškarci sa viškom kilograma bili nešto iza njih.

Dakle, dok fizičke karakteristike igraju ulogu u privlačnosti, dobar karakter takođe igra važnu ulogu. Muškarac sa smislom za humor i veštinma u kuhinji može biti jednako privlačan kao i visoki i zgodni muškaraci.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.