U trendu

Ova optička iluzija otkriva šta mrzite kod svog partnera (foto)

Ova optička iluzija mogla bi vam otkriti ono što smatrate najmanje privlačnim kod partnera.

Umetničko delo Olega Šupliaka pod nazivom  Ivan Grozni ubija svog sina, a scena ubistva i na prvi pogled sasvim je jasna. Međutim, ono što prvo vidite na slici može otkriti mnogo o vašim preferencijama u vezi.

Ako ste prvo vieli lice muškarca iz profilu, onda mrzite tvrdoglavost kada su u pitanju vaše romantične veze, piše Your Tango  .

„Jedna od stvari koje obožavate kod svog partnera je način na koji osvaja prostoriju kad uđe. Ne možete biti ponosniji na činjenicu da ste u vezi s vođom. Međutim, ponekad će pogrešiti, a kada nije u pravu, neće to prihvatiti“, pišu.

Ako ste prvo ugledali crvenu zavesu, to znači da vam je svadljivost vašeg partnera veoma neprivlačna.

„Kad ste upoznali svog partnera, dopalo vam se što je bio u centru pažnje kamo god ste vas dvoje otišli. Osećali ste se srećno jer ste s nekim tako šarmantnim i zabavnim. Ali taj šarm može da se pretvori u suprotno kada se vas dvoje svađate, a on postane nadobudan i počne da igra prljavo“, pišu.

Ako ste prvo primetili ljutitog muškarca, onda ne volite narav svog partnera.

„Volite ljude koji su prepuni strasti i vaš partner definitivno je jedan od njih, ali oni imaju kratak fitilj. Srećom, to skoro nikad nije usmereno prema vama“, kazali su.

A ako ste prvo videli muškarca na kolenima, onda to znači da prezirete način na koji vaš partner reaguje u nevolji.

„Kad ste se zaljubili, on je delovao previše zaljubljeno. Ponašao se prema vama kao prema kraljici i želeo da provede svaki minut s vama. Zbog toga ste se osećali posebno. Sad je malo iscrpljujuće, kao da je uvek tu, a ono što je nekad bilo lepo sada guši“, tvrde.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar