Ova voćna mozgalica izludela je mnoge: Znate li vi tačno rešenje ovog zadatka?

Ne samo da ćete moći da se zabavite i opustite, već će vam ova matematička slagalica omogućiti da testirate svoje intelektualne veštine.

Međutim, najvažnije je da na nekoliko trenutaka možete pobeći od obaveza i pritiska dana. Zato se raskomotite, odvojite malo vremena da se koncentrišete i počnite čim budete spremni.

Da biste uspeli, nema ništa jednostavnije: obavite zadate matematičke operacije i pronađite pravi odgovor.

Iako su rezultati poslednjeg brojevi, ostale komponente su voće i to jabuke, kruške i banane.

Vaš cilj je da pronađete rezultat poslednje operacije, ali pre nego što to uradite, biće vam potrebna vrednost svakog voća. Zbog toga će vam trebati svaka operacija da odredite cifre i brojeve iza svakog voća.

Treba napomenuti da ova vrsta slagalice omogućava smanjenje rizika od bolesti povezanih sa gubitkom pamćenja. Zaista, zagonetke pomažu u smanjenju nivoa stresa jer vam omogućavaju da se opustite i opustite.

Konačno, bitno je naglasiti da oni povećavaju vaše sposobnosti i motivaciju. Što više pokušavate da prevaziđete ove matematičke izazove, to ćete biti efikasniji pred problemom i stoga ćete biti u stanju da se bolje suočite sa preprekama i iskušenjima.

Rezultat poslednje operacije bio je 16! Čestitamo onima koji su uspeli da pronađu tačan odgovor.

Za sve ljude koji nisu uspeli da pronađu rešenje, to nije bitno. Pomoći ćemo vam da razumete kako da prevaziđete ovu vrstu izazova.

Morali ste da počnete tražeći vrednost jabuke koristeći prvu operaciju. Jabuka je vredela 10.

Posle je bilo dovoljno zameniti jabuku njenom vrednošću u svakoj operaciji da bi se zaključila vrednost ostalih plodova: kruška je zamenila broj 3, a banana broj 2.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.