U trendu

Ova žena snimila je video od 19 sekundi i postala najpopularnija osoba na internetu

„I’M looking for a man in finance. Trust fund. 6ft 5. Blue eyes. Finance.“

Ako imate društvene mreže, sigurno vam ovi „stihovi“ ne izlaze iz glave. Svuda su po internetu i svi ih koriste za snimanje videa na TikToku. I ne, ovo nije nova pesma neke megazvezde poput Taylor Swift. Nije uopšte pesma neke muzičarke. Na kraju krajeva, nije zapravo ni pesma. O čemu se, dakle, radi?

@girl_on_couch

Can someone make this into an actual song plz just for funzies

♬ original sound – Girl On Couch

Pre nekoliko nedelja Megan Boni, tiktokerka koja snima videa pod imenom Girl On Couch, postavila je retoričko pitanje: „Jesam li ja upravo napisala pesmu leta?“ Šala je bila da pesma, sada poznata kao Man In Finance, nije pesma. Jer nema muzike.

Na snimku od 19 sekundi Boni samo neprestano ponavlja: „I’m looking for a man in finance. Trust fund. 6ft 5. Blue eyes. Finance.“ Video je od tada postao viralan i dosad je prikupio više od 32 miliona pregleda i 2,5 milion lajkova. Ljudima ne izlazi iz glave. Da li je ovo novi Baby Shark?

Pesmu pušta i Dejvid Geta

U roku od nekoliko sati, DJ-evi TikToka ubacili su ritmove: drum i bass, hard techno… Kreatori su spojili videomontaže zgodnih muškaraca nalik bankarima koji uzimaju duple espresso kave i proteinske salate u svojim pripijenim skupim odelima.

Neko je napravio PowerPoint o tome kako su tipovi iz finansija najbolji momci. Neko je drugi izračunao kolika je verovatnoća da ćete zaista sresti plavookog bankara koji je visok dva metra. Boni je objavila pesmu i na Spotifyu. A onda su mnogi DJ-evi počeli da puštaju sample u klubovima, uključujući čak i Dejvida Getu.

@florencerdm

He just gets it 😂 #montreal #mtl #fyp #davidguetta

♬ Looking for a man tima remix – Tima Pages

Govoreći o tome kako je nastala pesma, 26-godišnjakinja je izjavila za Daily Beast: „Bila je to 100 posto parodija. Sve što radim na TikToku je satira. Ko god me poznaje, zna da nisam devojka za zabave. Samo sedim na svom kauču, ja sam najlenja devojka ikada.“

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.