Ovaj muškarac iz Srbije ima najbizarnije ime koje ste ikad čuli: Nikad nećete pogoditi kako se zove

U Srbiji se mogu čuti najrazličitija imena. Neki roditelji prate trendove, drugi se okreću tradiciji, pa pored Miloša ili Svetlane, upoznaćete i Tarzanku ili Jamezdina. Ipak, ime koje je na rođenju dobio ovaj muškarac iz Svilajnca ostavilo je bez teksta i komentara svakog ko je video njegovu ličnu kartu koja kruži društvenim mrežama.

Na nekadašnjem Tviteru, danas preimenovanom u X, pojavila se fotografija lične karte jednog sredovečnog muškarca koji se zove Hidrgoen. Da, dobro ste pročitali – Hidrogen. Da mu nije bilo lako u detinjstvu, ali i dalje u životu sa teretom tog imena – sigurno nije, da se susretao sa raznoraznim pitanjima, ruganjem, podsmehom i pogledima ispod obrva – jeste provereno, ali da je bio jedinstven u meri da se niko neće usuditi da ga iskopira – nema sumnje.

Komentari su se ređali. Iako je bilo osuda što je lična karta podeljena na društvene mreže, uglavnom je većina bila inspirisana da zbija šale na račun ovog neobičnog muškog imena.

„Čovek je živa dezinfekcija“, „Koristiti samo u razblaženom stanju“, „Na ranu da ga staviš, baš i ne znam, ali na kosu – možda“, „Brat mu se zove Aceton, a sestra Varikina. Stara familija. Ćale mu se zvao 100% Alkohol, nisu mogli da ga isteraju iz kafane“, „Kosu da izblajhaš“, „Nadimak H2O2“, „Zna da zapeni“, „Ima ga i u periodnom sistemu elemenata“ (iako ga nema stvarno – u pitanju je jedinjenje), „To je ujak poznatog Zemunca Amonijaka još iz devedesetih a da priča bude zanimljivija on ima dva sina koje zovu Hemija“, pisali su ljudi redom ispod fotografije lične karte.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.