U trendu

Ovaj test nepogrešivo otkriva vaš pogled na svet

Test ličnosti se obično zasniva na optičkim iluzijama i testovi su posebno popularni poslednjih godina. Ilustracije koje najčešće srećemo na internetu često koriste i psiholozi u svom radu sa pacijentima, a jedna od njih se nalazi upravo ispred vas!

Pred vama je neobična ilustracija, a vaš zadatak je da bez mnogo razmišljanja kažete šta ste prvo ugledali na slici – lava ili egzotičnu pticu?

Ukoliko ste prvo ugledali lava…

Kada se suočite sa određenim problemima imate potrebu da kopate toliko duboko, sve dok ne stignete na sam izvor situacije, do svega onoga što vas koči u životu. Vi ste osoba koja se ne plaši da se suoči sa svojim strahovima.

Iste i sami postavljate put po kom želite da koračate u životu. Ali, u prošlosti nije bilo tako. Previše ste se dvoumili i previše ste analizirali svoje postupke. Baš zato ste danas neustrašivi, ali pazite – impulsivnost nije uvek dobra stvar.

Ukoliko ste prvo ugledali egzotičnu pticu…

Dešava vam se da uopšte ne razmislite pre nego što nešto kažete ili uradite. U velikom broju situacija se ponašate neodgovorno. Ne razmišljate previše o posledicama i za vas najčešće cilj opravdava sredstva.

Ali, dobra stvar je što ste veoma kreativni. Imate energije i mnogo volje da svet oko sebe promenite na bolje. Uspećete u ovome samo ako se ponašate malo pažljivije.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.