Ovakve imaju samo osobe velikog srca: Evo šta uši govore o vašem karakteru

Kakve su vaše uši – male, velike, špicaste ili prilepljene? 

Naše uši su jedan od najvažnijih i najfinijih organa našeg tela. Uši su odgovorne za naše čulo sluha, ali i uši imaju skrivene tragove o osobinama naše ličnosti. Oblik i veličina naših ušiju imaju moć da ispričaju detalje o vama koje obično ignorišemo ili kojih nikada nismo bili svesni. Od velikih do malih ušiju, od prilepljenih školjki do špicastih vrhova, da vidimo šta oblik ušiju može da kaže o vašoj ličnosti.

Velike uši

Ako imate velike uši, onda ste mirna i stabilna osoba i nikada se ne stresirate, teško vas je uznemiriti. Težite da budete smireni u najtežim situacijama i samouvereni ste sa autoritativnim stavom. Vi ste neko ko se nikada ne može lako zastraši i nikada se ne plašite da se zauzmete za sebe. Uživate u životu i nikada se zadržavate u prošlosti.

Male uši

Ako imate male uši, verovatno ste stidljivi i introvertni, pa vam je potrebno vreme da se zainteresujete za nove ljude. Jednostavno želite da provedete vreme sami, ali ste prilično disciplinovani. Postavljate sebi ciljeve i držite ih se, inteligentni ste i imate dobar način razmišljanja. Tišina vam daje mogućnost da posmatrate i čitate misli ljudi, a daje vam i vremena da budete kreativni i maštoviti.

Zalepljene ušne školjke

Ako imate zalepljene ušne školjke za glavu, onda ste empatična osoba puna razumevanja. Uvek se stavljate u kožu drugih i pružate im podršku i utehu. Takođe ste lojalna i pouzdana osoba, za svoje bližnje i prijatelje tu ste u dobru i kad je gusto. U isto vreme ste pristupačni i prijateljski raspoloženi, imate tolerantan stav koji drugi veoma cene.

Špicaste uši

Ako imate šiljate uši, onda dobro razumete situacije i ljude sa kreativnim i maštovitim načinom razmišljanja. Imate jedinstven pogled na svet, ali se ne plašite da izrazite sebe. Nezavisni ste i radoznali, imate hrabro srce i način razmišljanja. Uvek tražite načine da poboljšate sebe i rastete sa situacijama oko sebe, osetljivi ste i veoma emotivni.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.