Ovi snovi najavljuju novu ljubav!

Prema oniromantiji, tehnici tumačenja snova, pet scenarija u snovima moglo bi ukazivati na dolazak nove ljubavi. Stoga, obratite pažnju na snove i beležite šta ste sanjali čim se probudite.

1. Lutka
Nije svejedno u kojem kontekstu sanjate lutku. Ako je nekome poklanjate, to predviđa dolazak nove ljubavi. Ali, ukoliko se sa lutkom igrate, to bi moglo da znači da ćete se s nekim posvađati.

2. Golotinja
Ukoliko se u snu skidate ili ste već goli, to bi moglo da znači da će u vaš život ušetati neznanac, a ta nepoznata osoba mogla bi biti upravo nova ljubav.

3. Posteljina
Snovi o krevetu i posteljini govore da ste spremni na neke nove emocije i da bi vam u život mogla doći nova ljubav. Idealno je sanjati belu posteljinu.

4. Gusta šuma
Ovde sve zavisi o radnji u snu. Ako ste u šumi i nikako ne možete pronaći izlaz iz nje, tada još niste spremni za nove ljubavne emocije. Međutim, izađete li iz te šume bez problema, tada vam se smeši ljubav jer ste spremni za nju.

5. Semenke
One simbolizuju plodnost. Ukoliko sanjate setvu semena, spremni ste za romantične osećaje. Ali, ukoliko se u snu pojavi žetva, tada morate još poraditi na nekim svojim lošim osobinama jer vas one sabotiraju u pronalasku nove ljubavi, prenosi Atma.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.