Ovim slavnim ženama su rekli da su previše ružne za Holivud (foto)

Osim po svojoj blještavosti i bogatstvu, Holivud je daleko poznat i po svojoj okrutnosti. Ove glumice i jedna manekenka su to itekako osetile na svojoj koži kada su se doselile tamo, suočavajući se sa komentarima kako nisu dovoljno lepe ili mršave. Ipak, one nisu odustajale, a svojim uspehom začepile su usta svima koji su im to govorili.

1. Meril Strip

Na audiciji za film „King Kong“, 1976. godine, producent Dino De Lorentis pitao je sina za Meril: „Zašto si mi doveo ovo ružno stvorenje?“

2. Sara Džesika Parker

Sara se i pre osvajanja uloge Keri Bredšo u kultnoj seriji „Seks i grad“, suočavala sa ružnim komentarima na račun izgleda, a oni nisu prestali ni nakon osvajanja Holivuda. Tako je časopis Maxim 2008. godine proglasio „Najmanje seksi ženom sveta“.

View this post on Instagram

Many hands. Many masters. I'm on my way. X, Sj

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker) on

3. Lea Mišel

Mlada glumica i zvezda serije „Glee“ otkrila je kako je jedan holivudski agent tražio da operiše nos, ako želi da postane slavna. „Ako to nije učinila Barbra Strejsend, nećeš ni ti. Tako mi je tada rekla mama, a što se tiče agenta, mogu samo da poručim da se nosi, gde god bio“, otkrila je 2014. godine Lea.

4. Krisi Tajgen

Slavni modni brend Forever 21 angažovao je manekenku na osnovu slika, a zatim otkazao saradnju kada su je videli uživo, pod izgovorom da je „predebela“. Nakon toga, Krisi je osvanula na naslovnici Sports Illustrateda, a ostalo je istorija. „Mrzim Forever 21, vi ste najgori“, poručila im je kasnije.

View this post on Instagram

😁 @elleaus

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

5. Vinona Rajder

Kada se prisetite najzgodnijih glumica 80-ih i 90-ih godina, Vinona je svakako jedna od njih. Ali, nisu svi mislili tako. „Sećam se jedne audicije, kada me Kasting direktorka prekinula usred rečenice i rekla da se vratim odakle sam došla, jer nisam dovoljna lepa za Holivud. Tada sam imala 15 godina, ali njen komentar me nije povredio, jer sam imala roditelje koji su mi stalno govorili koliko sam unikatna i da nikada ne odustajem.“

https://www.instagram.com/p/BPB2oT8BIje/?taken-by=winonaryder_&hl=en

6. Riz Viterspun

Riz je često u intervjuima isticala kako nikada ne smemo da odustanemo od snova, koliko god nas drugi uveravali da ih nećemo ostvariti. „Kada sam prvi put došla u Los Anđeles, sve što sam čula je bilo kako nisam dovoljno mršava, lepa ni pametna, ali baš nikada me nije bilo briga šta drugi misle“, otkrila je 2011. godine, a prenosi Index.

8. Kejt Vinslet

Nakon uloge u filmu „Titanic“, za Kejt je saznao ceo svet. Pre toga o njoj se u holivudskim krugovima pričalo kako je „predebela“ za bilo koju ulogu. O tome se raspravljalo i kasnije, ali ne u tolikoj meri kao pre legendarne uloge. Kejt se nije obazirala na komentare, što se pokazalo kao odlična formula za uspeh.

View this post on Instagram

#katewinslet

A post shared by Kate Winslet (@kate.winslet.official) on

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.