U trendu

Ovo je 6 najvažnijih datuma u aprilu, mnogima će doneti zapanjujuće velike i brze promene u ljubavi i u poslu

Mesečni horoskop za april 2024. godine donosi velike promene mnogim znacima horoskopa. Mada će ga obeležiti retrogradni Merkur, zvezde kažu da neće svima pomrsiti konce.

Pomračenje u Ovnu i pun Mesec u Škorpiju zahtevaće od narednog meseca da potpuno promeni sudbinu mnogih – intenzivno, drastično, brzo. Ovakva promena se ne dešava često, jer je broj promena u aprilu 2024. zapanjujući!

Sve počinje 1. aprila, kada nastupa datum između pomračenja. Na ovaj dan su mogući događaji koji će biti najveće iznenađenje i karmičke prirode. Verovatno će najviše uticati na odnose sa drugim ljudima, jer se pomračenje dešava u znacima Ovan-Vaga, koji upravljaju sferom osećanja.

Sledeći datum koji donosi horoskop je 8. april. Imaćemo pomračenje i mlad Mesec u Ovnu, koji je odgovoran za prilično snažan napredak. Tada možete da zadovoljite sve svoje interese. Na primer, odlično je vreme da pokrenete važan projekat ili započnete vezu.

Posle ovoga, 12. aprila, doći će do konjunkcije Merkura i Sunca u Ovnu, što dovodi do skrivenih i misterioznih odnosa, ideja ili nekih projekata. Šest dana kasnije, 18. aprila, Venera se povezuje sa čvorom budućnosti. Na ovaj dan mnogi ljudi mogu da upoznaju svoju srodnu dušu ili će početi dramatične promene u postojećim odnosima.

Ipak, jedan od glavnih događaja ne samo aprila, već i cele godine biće konjunkcija Urana i Jupitera u Biku. To je energija drastičnih finansijskih i stambenih promena koje mogu da utiču bukvalno na sve ljude. Počinje 18. aprila i trajaće do 21. aprila. Mesec april se završava moćnim punim Mesecom u Škorpiji 24. aprila, koji će biti povezan sa promenama u finansijskim i intimnim sferama života. Dakle, nekoga može da sačeka podela imovine, a neko može da prekine dugu vezu.

(Mondo/T.V.)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.