U trendu

Ovo je jedna od najtežih mozgalica i imate samo 15 sekundi da je rešite (foto)

Ova mozgalica je jedna od najtežih koje su se u poslednje vreme pojavile na društvenim mrežama. Bar tako tvrde korisnici interneta koji se pošteno namučili da je reše, a mnogi nisu ni uspeli u tome.

Urednici portala Jagran Josh kažu da je ovu optičku iluziju osmislio Oleg Shupliak – ukrajinski umetnik. Rad koji je naslikao prikazuje ženu koja hrani labuda. Ali, na slici je pažljivo skriveno i lice mladića.

Imate samo 15 sekundi da rešite zagonetku. Slika prikazuje scenu pored jezera, gde sedi mlada žena. Pored nje naći ćemo i lice mladića koji je „prati“. Morate vrlo pažljivo da pogledate celu scenu da biste utvrdili gde se nalazi.

Ali, korisnici interneta širom sveta imali su velikih poteškoća u rešavanju misterije.

Pogledajte dobro fotografiju. Gde je čovekovo lice? Pažljivo. Obratite posebnu pažnju na drveće i grmlje. Ako još uvek ne možete da pronađete lice čoveka, evo saveta. Ženin lakat pokazuje na nos.

Rešenje

Tamo gde se vidi drveće, nalazi se potiljak mladića, a gde vidimo čelo, vidljiv je fragment velike zgrade. Kao što smo ranije spomenuli, nos je lakat žene, a usta njen kuk.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar