U trendu

Ovo nipošto nemojte probati

Jedna žena optužena je da je izazvala sudar dok je jela pahuljice s mlekom i vozila!
Mesto dešavanja ove neverovatne priče je država Ontario u Kanadi.
Svi smo već bezbroj puta čuli da je opasno voziti i pričati mobilnim telefonom u isto vreme. Međutim, ova priča je malo drugačija.
Posle ovog događaja, kanadska policija izdaje upozorenja i o tome da je opasno doručkovati dok vozite svoj automobil! Nadajmo se samo da i naša policija neće morati da izdaje slična saopštenja!
Policija kanadske države Ontario odazvala se nedavno na poziv. U pitanju je bio sudar automobila u kome je sedela mlada žena prekrivena mlekom i pahuljicama! Takav prizor sigurno nisu očekivali na licu mesta.
Policajci su izjavili da je ova 21-godišnjakinja pokušala da jede pahuljice s mlekom – i to kašikom, iz činije – dok je vozila po zaleđenom autoputu! Zbog toga je izgubila kontrolu nad vozilom i udarila u saobraćajni znak pored puta.
Luiz Lajt je osoba koja je izazvala svu pometnju, nakon čega je i optužena.
Policajci su dodali da Luiz, na svu sreću, uopšte nije povređena u ovom sudaru, ali ju je bilo sramota kada su oni došli na lice mesta.
Izgleda da se i ovakve neverovatne stvari dešavaju u svetu! Ipak, vi ovakvo nešto nemojte probati! Ma koliko voleli svoj automobil, on uopšte nije mesto za doručak!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.