Ovo su tajne seksi želje

Ukoliko ne spadate u grupu ljudi koja tvrdi da „voli seks i rado ga se seća“, nije na odmet da se pozabavite rezultatima jednog statističkog istraživanja.

Kada bi se kao u kvizu postavljala pitanja, ali samo o seksu, verovatno bi među prvima bilo: da li biste zbog karijere pristali da spavate sa šefom? Većina žena, to jest, 74 procenta, tvrdi da ne bi, a njih 25 procenata rado bi iskoristilo ovakvu situaciju kao odskočnu dasku u karijeri. Muškarci su liberalniji: njih 64 procenta spavalo bi sa svojom šeficom.

Vredni statističari postavili su i ovo pitanje: da li biste ponovo bili s bivšim partnerima, i dobili odgovor: podgrejani seks je poput podgrejanog jela – niti je sladak, niti uzbuđuje. Svega 13 procenata muškaraca i samo šest procenata žena želelo bi da spava još jednom s bivšim ili s bivšom.

Muškarci su diskretniji. O događajima u krevetu priča njih 50 procenata, dok intimne stvari prijateljicama priča 83 procenta žena. Žene su brbljivije ili više veruju bliskim prijateljicama!
Šta ne vole muškarci? Za 28 procenata muškaraca nema ništa gore nego kada prvi doživi orgazam, 76 procenata ne trpi degradirajuće nazive za njihov polni ogran, 86 procenata da prilikom seksa odgovara na pitanja o bivšoj devojci, dok 87 procenata tvrdi da se ne seća prvog poljupca i devojke.

Žene ne vole da glume orgazam, tako se izjasnilo njih 43 procenata, ali u isto vreme 50 procenata ispitanica priznaju da su i to uradile barem jednom. U međusobnim razgovorima ne vole da pominju dužinu partnerovog polnog organa – tako se izjasnilo 39 procenata žena, a 45 procenata ne voli da ih upoređuju s bivšim devojkama.

Spisak tajnih želja izgleda ovako: 25 procenata žena i 14 procenata muškaraca mašta o seksu na javnom mestu, odnos s drugom ženom je maštarija za 14 procenata žena, a četiri procenta muškaraca uzbuđuje pomisao na drugog muškarca. Odnos utroje volelo bi da ima 52 procenta muškaraca i 18 procenata žena.
Kada se svedu računi ove statistike, izgleda da su današnji muškarci romantičniji, a žene otresitije.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.