U trendu

Pametna mazga

Ima mnogo primera za to da životinje spasavaju svoje vlasnike iz raznih nevolja. Evo još jednog koji govori u prilog toj tvrdnji: mazga je spasla svog vlasnika od vatre!
Ova neverovatna vest stiže iz Tenesija, iz Sjedinjenih Američkih Država.
Mazga po imenu Lu uspela je da nađe pravi put do srca svoje vlasnice. Ona ju je upozorila da je njena ruralna kućica u Tenesiju zahvaćena požarom. Sve se izdešavalo prvih dana ove godine.
Džolen Solomon, Luova vlasnica, rekla je da joj je njena mazga spasla život tako što ju je upozorila da je vatra počela da tinja na tavanu kuće. Tako je Džolen uspela da pobegne iz kuće pre nego što je izgorela.
Lokalne novine izveštavaju da je Džolen Solomon upravo završila s večerom kada se Lu panično oglasio. Ponašao se čudno i neuobičajeno, i tako pridobio njenu pažnju. Šezdesettrogodišnja Džolen Solomon, koja živi sama, izašla je iz kuće i videla vatru.
Farmersku kuću u južnom delu Tenesija izgradio je još deda Džolen Solomon. Džolen sada živi s porodicom i planira da ponovo sagradi svoju izgorelu kuću.
Džolen Solomon je rekla i da je njen otac kupio Lua pre dosta godina kako bi pomogao njoj i njenoj sestri Blu u poslovima na farmi.
Izgleda da je Lu reagovao u pravom trenutku!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar