U trendu

Pametni, elegantni, sigurni, posebni – evo šta boja automobila koji vozite otkriva o vašoj ličnosti, otkrivaju psiholozi

Kompanija polovnih automobila i psihološkinja za boje Suzy Chiazzari istražili su šta boja automobila koju odaberete otkriva o vama.

– Oni koji imaju crni automobil – boju koja se najviše pretražuje na njihovoj web stranici – očito traže ‘bezvremenski’ stil koji ‘odiše elegancijom i sofisticiranošću’ – izjavila je Chiazzari.

To takođe znači da ste verovatno pametni kupac, jer ‘tamno obojeni automobili duže skrivaju prašinu i prljavštinu od svetlijih boja – što znači manje poseta autopraonici’, napomenula je.

– Ali, ako imate beli automobil, verovatno imate moderan, napredan duh i možete se prilagoditi svakom izazovu koji možete pronaći na putu ispred vas – komentarisala je.

– Takođe ste pedantni i vrlo organizovani, što je od vitalne važnosti kada je u pitanju održavanje vašeg automobila besprekornim – dodala je psihološkinja.

Što se tiče vlasnika sivih automobila, oni su često oprezniji i ne žele se nužno isticati u masi.

Budući da ti tonovi lako mogu prikriti mrlje i više su funkcionalni nego upadljivi, psihološkinja smatra da su vlasnici sivih automobila ‘prisebni, racionalni i pragmatični’.

Što se tiče najboljih vozača, Suzy smatra da su to oni koji imaju plave automobile.

– Hladna nijansa sugeriše da ste osoba s kojom se putnici mogu pouzdati u siguran i dobar provod i da ste verovatno opuštenog, hladnog temperamenta – naglasila je.

Vozači crvenih automobila u životu daju prednost ‘akciji, strasti i snazi’, dodaje Suzy.

– Ti vozači brzo reaguju, samouvereni su i se ne boje da budu viđeni. Dinamični ste, uživate u avanturama i jakim emocijama i imate buntovnički duh – naglasila je.

Ipak, shvataju važnost sigurnosti za volanom.

– Zapravo, automobili crvene boje su među najsigurnijim na putu jer ih je lako uočiti u saobraćaju – komentarisala je.

Oni s narandžastim i žutim automobilima, s druge strane, ‘imaju tendenciju da budu ekstrovertni’.

Vole biti za vozačem, a na tmurni dan verovatno će uključiti radio i pevati svoje omiljene pesme.

Ako niste oduševljeni ni jednom od tih konvencionalnijih boja, verojatno ste tip vozača koji voli biti poseban na putu.

– Boje poput ljubičaste i ružičaste mogu sugerisati da znate da ste jedinstveni i da imate otvorenu ličnost – zaključila je psihološkinja, piše The Sun.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar