Par objavio veridbu, ali su ih svi ismejali zbog jednog detalja (foto)

Video blogeri Džen Panomrat i Leo Samanamud, par koji zajedno vodi u Americi vrlo popularan YouTube kanal „Just Eat Life“, objavio je nedavno svoju veridbu, međutim njihovi obožavaoci su i u tom radosnom trenutku primetili jedan detalj koji je pretio da pokvari slavlje.

https://www.instagram.com/p/BjrwhsljZbE/?utm_source=ig_embed

Džen se na Instagramu, na kom je prati preko 65 hiljada ljudi, pohvalila veridbom za svog, kako kaže „najboljeg druga“, sa kojim je devet godina u vezi i objavila zajedničku fotografiju na kojoj je u prvom planu verenički prsten.

A upravo je prsten zapao za oko brojnim obožavaocima ovoga para.

– Izgleda kao da je ušao u zlataru i rekao ‘pokažite mi najmanji prsten ikada napravljen’ – jedan je od komentara, a veličinu prstena uočili su i drugi. „Sigurno je grozno čekati 9 godina prsten koji izgleda tako“, „Slatko, a gde je prsten?“, „Znači svi moramo da se pretvaramo da prsten nije mikroskopski“, samo su neki od komentara.

Džen je priznala da je naviknuta na razne komentare na društvenim mrežama, ali ovakvim se nije nadala s obzirom na to da je sa svima podelila srećnu vest.

– Uvek sam podržavala žene koje bodre druge žene pa sam bila šokirana videvši koliko žena troši svoje vreme odgovarajući drugima kako bi upropastili naš srećan trenutak. Inače ne nosim nakit, a kada i nosim, biram jednostavan i minimalan – rekla je Džen.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.