U trendu

Pas, mačke ili srce? Šta prvo primetite otkriće mnogo o vašem ljubavnom životu

Ako vas zanima da li ste osoba koja je predodređena da se zaljubi ili ste osoba koja će svoje dane provesti sama, pomoći će vam ova optička iluzija. Sve što treba da uradite je da pogledate fotografiju i prva stvar koju primetite otkriće vam istinu, kako piše Your Tango.

Ako ste prvo primetili mačke, vi ste osoba koja je bila zaljubljena, ali na kraju ste jednostavno srećniji kad ste sami. Isprobali ste kako je to imati romantičnu vezu, ali ništa vas ne nadahnjuje i čini srećnijim nego kada ste sami.

Ako ste prvo videli psa, vi ste osobe koja raste i napreduje kad se zaljubite. Vama veza pomaže da se usredsredite na svet na nov i drugačiji način. Biti s drugom osobom vas čini najboljom verzijom sebe, ali to ne znači da niste celi baš takvi kakvi jeste.

Ako ste prvo videli malo srce, vi ste osobe koja ljubav vidi gde god pogleda. Mogli biste da da napravite veliki skok i zauvek budete sa samo jednom osobom, ali jednako je verovatno da ćete ljubav pronaći u grupi prijatelja ili kolega s posla.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.