U trendu

Pas se čudno ponašao u blizini bebe, a razlog STRAŠAN (video)

Zašto je ljut?

Kad su primetili da je pas odjednom počeo čudno da se ponaša, roditelji Bendžamin i Houp su znali da nešto nije u redu. Sve je počelo kada su se preselili u svoj novi dom u Južnoj Karolini i krenuli u potragu za dadiljom koja je trebalo da čuva njihovog sina Fina.

Angažovali su mladu ženu s imenom Aleksis Kan, koja se odmah javila na njihov oglas. Sve je bilo u najboljem redu, sve dok se njihov pas odjednom nije počeo čudno da se ponaša kad se Aleksis približavala Finu. Izgledao je kao da želi zaštiti dečaka.

Bendžamin i Houp postali su sumnjičavi. Smislili su plan: jednom prilikom su uključili snimanje zvuka na telefonu, sakrili ga ispod kauča i napustili kuću. Kad su se vratili i poslušali zvučni zapis, ostali su u šoku. Roditelji su čuli kako je dadilja urlala na Fina, kako ga je tukla i psovala ga.

U tom trenutku su shvatili da je pas sve vreme pokušavao da ih upozori. Odmah su zvali policiju, a dadilja je priznala da se ponašala neprimereno. Dobila je zatvorsku kaznu i upisana je u registar zlostavljača dece, pa će joj do kraja života biti zabranjeno da obavlja poslove u blizini dece.

Snimak je stariji, ali služi kao trajno upozorenje svim roditeljima – pažljivo birajte kome dajete svoje dete na brigu.

5 komentara
 1. Anonimni

  Draga dusa mala deca su nesto najnjeznije hvala bogu da ga pas spasao.

 2. Anonimni

  Zato što su imali njen snimljen glas. 😉

 3. Ajkulaa

  A sto je priznala da je zlostavljala?!?

 4. Anonimni

  Dete urla, a ne žena. Ali to društvo je uređeno tako daje uvek protiv najnižih društvenih slojeva. Za šta su joj odredili zatvorsku kaznu!!

  1. Svemirski Putnik

   Roditelji su čuli kako je dadilja urlala na Fina, kako ga je tukla i psovala ga. Odmah su zvali policiju, a dadilja je priznala da se ponašala neprimereno. O kom drustvu ti pricas? Nadji nekog da ti prevede video.

Napišite komentar